Anmälningsinfo

Regler för deltagande:

  • Deltagare måste vara 13 år gamla (eller gå i årskurs 7). Vi utformar tävlingen efter personer i denna ålder och uppåt för att verkligen kunna erbjuda något häftigt och utmanande. Vi har märkt att personer yngre är 13 år har svårt att klara av vissa moment. Självklart kan vi göra undantag men kontakta planeringsgruppen innan anmälan skickas in om ungdomar under 13 år vill vara med.
  • Deltagande sker i grupper om minst 4 personer. Består en grupp av färre än så kan det bli svårt att genomföra vissa moment. Saknar ni en eller två medlemmar så kan vi tipsa om att fråga runt på t ex vår Facebook-sida. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära känna nya personer!
  • Grupper tävlar i 3 olika klasser; 13-15, 15-18 och 18+. Grupper i klassen 13-15 ska ha med sig en myndig ledare. Denna person står utom tävlan och betalar ingen avgift men får självklart vara med hela dagen och bjuds på fika och märke vid dagens slut.
  • Varje grupp ska ha en deltagare som är gruppledare. Denna person kommer att ha lite mer ansvar, kommer få SMS skickade till sin mobil under dagen och även få ett mail efter anmälan är gjord med betalningsinformation (detta skickas även till ledare i grupper i klassen 13-15). Det är därför viktigt att gruppledarns uppgifter är korrekt angivna i anmälningsformuläret och att samma person är gruppledare under tävlingsdagen. Skulle något av detta ändras är det viktigt att ni meddelar innan tävlingen.
  • Anmälningsavgiften är 100 kr per person. Avgiften betalas som klumpsumma per grupp. Mer information om detta står i bekräftelsemailet. Avgiften ska vara oss tillhanda senast den 20:e april. Pga de inköp som måste göras är det inte säkert att vi kan betala tillbaka hela avgiften om en grupp avanmäler sig efter betalning är gjord. Betalning sker via Swish (kontakta oss om ni inte kan betala via Swish).
  • Sista anmälningsdag är 20:e april. Anmäl er gärna i god tid så vi vet hur mycket materiel och fika som kommer gå åt!

Nog med information… Nu är det dags att anmäla laget:

Anmäl lag