För funktionärer

Tunnelbanejakten kan arrangeras tack vara våra engagerade och trevliga funktionärer som hjälper till. Vill du också vara med och göra Tunnelbanejakten till ett av årets roligaste arrangemang för tonårsgrupper?

Vi som är funktionärer får:

 • Gratis frukost, lunch och fika på tävlingsdagen.
 • Specialdesignat funk-märke!
 • En chans att göra tävlingsdagen till årets bästa, både för deltagarna och för dig!

Alla funktionärer gör inte samma saker. Här är de typerna av funktionärer som vi söker:

 • Funk på kontroll. Som “kontrollfunk” så har du, tillsammans med en annan funktionär, hand om en fast kontroll på Tunnelbanejakten. Du kommer få allt material du behöver på morgonen och sedan åker du ut till platsen för er kontroll strax innan starten går för deltagarna. Efter tävlingens slut packar ni ihop er kontroll och beger er tillbaka till kyrkan för att hämta tillbaka material och för att fika.
  Arbetsinsats: ungefär kl. 8-17 på själva tävlingsdagen.
 • Funk för korta specialuppdrag. Ibland behöver planeringsgruppen lite extra hjälp med förberedelserna och därför vill vi gärna att det finns några allt-i-allo-funktionärer som vi kan be om hjälp, om det skulle behövas. Det skulle exempelvis kunna innebära att handla mat eller transportera material.
  Arbetsinsats: ett par timmar här och där fram till tävlingsdagen.
 • Funk i planeringsgruppen. Som en del i planeringsgruppen, Tuko, så hjäper du till att utforma tävlingen. Planeringsgruppen bestämmer vad de tävlande ska göra, hur banan ska se ut, hur stor anmälningsavgiften ska vara, hur vi ska marknadsföra oss på sociala medier mm.
  Arbetsinsats: ungefär en timme per vecka under februari och mars, ungefär ett par timmar per vecka i april och hela tävlingsdagen.

Vad vill du göra?

Till anmälan av funktionär >> Anmälan är stängd.